Terug naar Activiteitenverslagen

2016 Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie heeft zaterdag 16 januari plaatsgevonden. Er is samengewerkt met bewonersorganisatie Schipperskwartier, vrijwilligers en stichting Mooi. Per email, Whatsapp en door elkaar te bellen hebben we vol enthousiaste samen flink geklust en schoonmaakdagen gehouden om een aangename nieuwjaarsreceptie te kunnen organiseren. Al snel was besloten dat de leden van de toenmalige beheergroep Trefpunt Vliethage zelf hapjes zouden maken. Iedereen wou wat uit eigen keuken meenemen, zodat de ander dat kon proeven. Tijdens de receptie hebben vriendinnen van Schipperskwartier en inmiddels leden van stichting kennis is vrede samen met leden van EHBO Raphael en gastvrouwen de hapjes en drankjes uitgedeeld.

Middels social media en mond op mond reclame zijn mensen uitgenodigd om samen met ons op het nieuw jaar te proosten. De opkomst was hoger dan verwacht. Vele aanwezigen gaven aan de afgelopen weken beweging op de begane grond van Vliethage gezien te hebben. Dit was hun kans om een kijkje te nemen en te vragen wat er allemaal op de agenda staat. Bij benadering zijn er 80 personen aanwezig geweest.

De nieuwjaarsreceptie heeft een positieve bijdrage geleverd om Trefpunt Vliethage op een open en transparante manier op de kaart te zetten bij zowel wijkbewoners en partners.